:

Lær å skrive gode noveller!

 


Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
Dameskrive

Lær å skrive gode noveller!

Skriveakademiets lærerike online-kurs i 7 moduler for deg som vil skrive gode noveller!
Inkludert i prisen er e-boka «Slik kan du gi ut en bok!» 

NOK 4.990
Totalt beløp NOK 4.990

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

DETTE SIER KURSDELTAKERNE VÅRE:

«Mellom Covid-19 på avdelingen og konstante nyheter om krig vant jeg en novellekonkurranse. Temaet er innerst inne, og antologien kom ut i 2022. Jeg har lært så mye av Skriveakademiets novellekurs! Før jeg tok kurset, visste jeg ikke noe om å skrive noveller. Din måte å undervise på går rett inn, og man lærer alt som er viktig for å kunne skrive en god novelle. Tusen takk for et supert kurs!»

– Marianne Eilsøe, kursdeltaker og novelleforfatter

«En varm ettermiddag sommeren 2019 befant jeg meg sammen med min mor ute i hagen. Jeg hadde nettopp kommet over Skriveakademiet sin side, og sitret i hele kroppen. Aldri har jeg telt så mye på fingrene for å klargjøre «Skal, skal ikke.»
Jeg valgte å hoppe i det. Ta sjansen på å glede meg selv for én gangs skyld. Lite visste jeg da hvor livsomveltende Skriveakademiet skulle bli for meg – inn mot dagen i dag og videre fremover: Den inkluderende gjengen av medforfattere, Veslemøy og Sven som heier og strør om seg med lærdom og ekte glede. Skriveakademiet står for meg som det beste stedet å være. Støtte, utfordringer, heiarop, lærdom, utvikling, vekst og en fantastisk skriveglede er lyset Skriveakademiet sender ut.
Skriveakademiet står for uante mengder inspirasjon og mot – mot til å skrive: Kursene, konkurransene, antologiene, videoer med lærdom og inspirasjon, tipsene, alltid besvarte spørsmål og utallige inspirerende Q&A. Bedre kan vi ikke få det. Takk Veslemøy og Sven for Skriveakademiet og for alt hva det innebærer.»

– Siri Moniche Ertzeid, kursdeltaker, forfatter og vinner av Skriveakademiets forfatterstipend 2021

«Tusen takk for muligheten til å følge Skriveakademiet enda et år. Å få være en del av dette herlige fellesskapet, å få lære og bli inspirert jevnlig, det har betydd alt for meg i mine tanker om egen skriveferdighet. Det at jeg nå – sakte men sikkert – kan forme en skjønnlitterær roman som jeg selv har troen på, er takket være dette året i Skriveakademiet. Der jeg før bare skrev meg bort, vet jeg nå hvordan jeg går fram for å legge en plan for prosjektet.
Tusen takk, dere er gull verdt!»

– Solveig Skram, kursdeltaker hos Skriveakademiet